Follow Us:

Servis za dijasporu

Servis za dijasporu je projekat koji stoji na raspolaganju svima vama koji ste porijeklom iz BiH, a živite i radite van granica svoje domovine. Svrha Servisa je rješavanje različitih vrsta problema i izazova koje imate u matičnoj državi, bez da morate fizički biti prisutni.

Svaki registrovani korisnik automatski postaje pridruženi član Bosna Inernational Foruma i na taj način ostvaruje pravo da ga Forum regularno zastupa i brine o njegovim potrebama.

Šta tačno za tebe može uraditi Servis?

Preko Servisa možeš dobiti provjerene i blagovremene informacije; možeš tražiti usluge fizičke, pravne ili financijske prirode – u okviru institucija i van njih. U suradnji sa našim timovima stručnih pravnika, ekonomista, projektanata i finansijskih savjetnika uspostavljenih na prostoru cijele države, tu smo da zastupamo interese i potrebe svih građana koji žive van granica svoje domovine. Tu smo za tebe.

Servis za dijasporu rezultat je detaljne analize odnosa dijaspore i Bosne i Hercegovine. Mladi stručni tim, umrežen na prostoru cijele zemlje, pokrenuo je Servis za pružanje usluga dijaspori kao idejno rješenje za zastupanje građana Bosne i Hercegovine koji se nalaze u inostranstvu.

Primarni cilj servisa jeste pružanje adekvatnog i vrlo ažurnog odgovara na Vaše upite za koji će ispuniti sve Vaše potrebe i zahtjeve u vrlo kratkom vremenskom periodu.

Informacije

Informacije

Ukoliko ste zbog stalnog ili privremenog boravka van zemlje u nemogućnosti da dođete do potrebnih informacija i želite ubrzati proces rješenja Vaših upita, putem našeg Servisa ćete biti povezani sa timom ljudi koji će Vas zastupati u lokalnim zajednicama i na višim nivoima.

Usluge

Usluge

S ciljem ostvarenja Vaših potreba i interesa, Servis za pružanje usluga dijaspori nudi Vam širokspektar usluga poput pružanja informacija, rješavanja pravnih i finansijskih pitanja, imovinskih sporova uz zagarantovanu diskreciju i profesionalnost, održavanje stambeno-poslovnih objekata, briga o straijim licima i niz drugih usluga.

ADMINISTRATIVNE INFORMACIJE I USLUGE

ADMINISTRATIVNE INFORMACIJE I USLUGE

Informacije i usluge o ličnim dokumentima, nostrifikacije diploma, plaćanje računa, imovinsko-pravnih odnosa i druga statutarna pitanja…

ZAŠTITA I ODRŽAVANJE STAMBENO-POSLOVNIH JEDINICA I OKUĆNICA

ZAŠTITA I ODRŽAVANJE STAMBENO-POSLOVNIH JEDINICA I OKUĆNICA

Uređenje, održavanje i opremanje stanova, kuća, dvorišta i drugih imanja. Uređenje mezarja i groblja…

POSLOVNI KONSALTING

POSLOVNI KONSALTING

Umrežavanje i zastupanje kompanija u Bosni i Hercegovini i dijaspori…

PRUŽANJE POMOĆI I NJEGE STARIJIM I NEMOĆNIM LICIMA

PRUŽANJE POMOĆI I NJEGE STARIJIM I NEMOĆNIM LICIMA

Snabdijevanje namirnicama i lijekovima, zdravstvena njega i pregledi na kućnoj adresi ili u zdravstvenoj ustanovi…

PLANIRANJE I ORGANIZACIJA DOGAĐAJA

PLANIRANJE I ORGANIZACIJA DOGAĐAJA

Konferencije, seminari, vjenčanja, rođendani, iftari, slave i druge eventi…

ZASTUPNIŠTVO

ZASTUPNIŠTVO

Zastupanje i pomoć fizičkih i pravnih lica u ličnim i poslovnim odnosima, uz zagarantovanu diskreciju…

Ukoliko imate određenu potrebu ili interes

POŠALJI UPIT 

Tvoja uloga u osnaživanju Foruma je bitna

 

    Tvoja uloga u osnaživanju Foruma je bitna